Laster Arrangementer

Velkommen til en eksotisk, innholdsrik og spennende yogaretreat til Marokko!

Trenger du å ta en pause, komme deg vekk og slappe av, lade batterier? Ønsker du å gjøre yoga sammen med andre i fantastiske omgivelser, gå turer i Atlas fjellene, slappe av ved bassenget med en god bok, kjenne på sol og varme midt i november?

Kanskje er du glad i god mat laget av ferske råvarer som modnes i solen, krydret akkurat passe med spennende og eksotiske krydder, etterfulgt med et glass førsteklasses vin? Da bør du lese videre og bli med oss til Marokko:)

Yogaretreat til eksotiske Marokko

Vi bor på en flott 4 stjerners boutique eco-hotell ved inngangen til Atlas fjellene og ca 40 minutter med bil unna Marrakech.

Hotellet ligger på en liten fjelltopp med fantastisk panorama utsikt over fjellene og 50 mål med hage fylt med blomster, oliven, fiken, appelsin og mandeltrær. Der er vi omgitt med naturen, stillheten og roen. Det perfekte stedet for tilbaketrekking, avslapning og lading av batterier.

Stedet drives av en engelskmann som gjennom å ansette lokale folk og handle lokalt for hotellet bidrar til det marokkanske samfunnet. Ved å bo og spise på hotellet er vi en del av dette bidraget som er kjempe viktig for det lokale samfunnet.

        

Lokalt dyrket, økologisk mat

Hvis du er glad i mat, vil du være i himmelen. Hotellets kokker vil lage smakfulle, næringsrike og spennende marokkanske måltider for oss. Måltidene er vegetariske og delvis økologiske. . Så langt som mulig benyttes nyplukkede råvarer fra hotellets egen kjøkkenhage, mens resten anskaffes lokalt. Store deler av året kan maten nytes ute på restaurantenes uteservering i nydelige omgivelser.

Lunsjen serveres som bufeet med diverse utvalg av salater og annen marokkansk mat.

Tre retters middag serveres etter ettermiddags yogatime. Hvis ønskelig kan man smake på kjøttretter til noen av middagene.

Rommene

Hotellet består av tjuesju romslige soverom og suites innredet i marokkansk stil. I tillegg finnes det restaurant, kaffebar, romslig stue med mange sitteplasser, stort svømmebasseng og en hage på hele 50 mål.

Rommene er romslige, på hele 28 kvm, bad og egen terrasse på ca 12 kvm med fantastisk utsikt over fjellene og den store hagen.

Yogaretreat til Marokko    

Yogaretreat til Marokko   Yogaretreat til Marokko

De er innredet i typisk marokkansk stil med seder og eukalyptus treverk, rød sandstein, håndlagde leirfliser og lokalt lagde møbler i Berber stil som matcher resten av hotellet.

Dobbeltrom/twinrom er med delte senger, mens enkeltrom inneholder dobbelt seng. Rommene rengjøres daglig.

Praktisk informasjon

 Vi organiserer transport fra og til flyplassen i Marrakech på ankomst- og avreisedagen. Ankomstdagen passer dette med direkte fly fra Oslo og med direktefly avreisedagen. Tidspunktene er ennå ikke klare pr. dagsdato, men det kommer vi tilbake til.

Ta kontakt for transportalternativer ved andre avganger.

Det er behagelige temperaturer på dagen (15-25 grader) og godt badevann i bassenget.  Om morgenen og kvelden kan det være litt kjølig, så ta med litt varme klær.

Det er gulvvarme i hele hotellet slik at det er godt og varmt inne. Ta med gode gåsko til gåturer og til fridag i Marakkech.

Ta med behagelig yogaklær og litt ekstra til avspenning, samt fleecepledd og yogamatte (reisematte og/eller yogahåndkle). Yoga gjør vi enten inne på yogarommet eller på takterrassen. Det er gratis testasjon på yogarommet til alle deltakere.

Din investering:

dobbeltrom(pr.person) kr. 10.990,-

 enkeltrom, kr. 13.990,-

 

Inkludert i prisen

 • To daglige økter yoga (unntatt fri dag-onsdag)
 • Tre vegetarmåltider hver dag (unntatt fri dag-onsdag, denne dagen bare frokost)
 • Vann, te, kaffe til frokost
 • Sju netter i dobbeltrom/enkeltrom
 • Transfer fra/til flyplassen
 • Turistskatt 7 dager
 • En guidet gåtur i fjellene
 • Hammam (les mer i teksten under)
 • To flasker vann daglig
 • Daglig romvask og skift av håndklær
 • Tid til deg selv og nye bekjentskap 

Ikke inkludert i prisen

 • Flybillett, denne bestiller du selv
 • Mat utover oppsatte måltider
 • Drikke til maten (utover te/kaffe/jus til frokost)
 • Utflukt til Marrakech, flere guidede gåturer, eller annet

Hvis du lurer på hva hammam er så har jeg fått følgende forklaring fra hotellet:

«The hammam is suitable for up to 8 people at a time. If there are any men, we would organise a separate session. We suggest that people wear underwear or swimwear. Part of the hammam ritual is a body scrub after first being covered in traditional black soap that contains Eucalyptus and olive oil. We have attendants that do the body scrub. In addition to being a deep cleansing opportunity, the hammam is a good social experience».

Tur til Marrakech organiseres på onsdag som er fridag. Turen er frivillig, med avreise etter frokost. Turen koster i overkant av 200 kr per person, mens guidet tur med autorisert Marrakech guide som varer 3-4 timer koster i overkant av 400 kr per person (ikke inkludert inngangsbilletter til forskjellige severdigheter).

Flere guidede gåturer i fjellene kan også organiseres etter behov.

En typisk dag på retreaten ser sånn ut

 0700-0900 Frokost

1000-1130 Dynamisk yoga (vinyasa flow/hatha yoga)

1230-1330 Lunsj

Egentid – Guidet gåtur i fjellene. Turen begynner rett fra hotellet.

1800-1900 Rolig yoga, meditasjon (yinyoga, yoga nidra, meditasjon)

1930 Middag

Yoga

Yogaprogrammet på denne retreaten er tilpasset både de som har praktisert yoga og de som er helt nye til yoga.

Morgenyoga er dynamisk og vil bidra til at kroppen din kommer i gang, strekkes og tøyes, og blir klar for dagen som kommer. Morgentimene begynner alltid med en stille meditasjon. Stillinger av ulik vanskelighetsgrad vil undervises i slik at deltakere med ulike erfaringer innen yoga får nok utfordring.

Kveldsyoga og meditasjonstimene vil bli en god del roligere med en fin kombinasjon av rolig yoga, yoga nidra (guidet dyp avslapning), samt samtaler og refleksjon. Som alltid er yogatimene mindfulle, ikke konkurrerende og tilpasset gruppen.

 

Betingelser for påmelding og avbestilling

Betalingen kan om ønskelig deles opp.

Depositum kr. 3500,- betales ved påmelding og refunderes ikke.

Det er begrenset antall plasser, maks 15 stk.

Minimum antall deltakere for at turen avholdes er 7 stk.

Det er også mulig med 5 dagers opphold hvis det er flere som ønsker det. Prisen blir justert tilsvarende. Ta kontakt hvis du er interessert i 5 dagers opphold.

Ved avbestilling inntil 3 måneder før avreise (frist:15.08.2020) tilbakebetales hele beløpet bortsett fra depositum kr. 3500,-.

Ved avbestilling 3-2 måneder før avreise (frist: 15.09.2020) tilbakebetales 50 % av deltageravgiften.

Ingen tilbakebetaling ved avbestilling mindre enn 2 måneder før avreise (etter 15.09.2020).

Siste innbetaling innen 10.10.2020.

Alle deltakere får tilsendt faktura med nødvendig informasjon om betaling.

Vi er ikke tilknyttet noe reisegarantifond, og er heller ikke et reiseselskap.

Husk reiseforsikring.

 

Litt om instruktøren

ForsidebildetTanja Evensen

Jeg har praktisert yoga i mange år, og undervist de siste 5 år. Jeg underviser Hatha og Vinyasa yoga, yoga nidra og meditasjon. Utdanningen startet med  YTT200 fra Transformational Hatha yoga Hellas. Dette kurset ble fulgt med flere workshoper og kurs med anerkjente yogalærere. For tiden er jeg i gang med videre utdanning YTT500 med fordypning innen anatomi og biomekanikk.

I tillegg til Hatha og Vinyasa har jeg kurs i Yoga Nidra. Jeg er opptatt av å skape et inkluderende miljø i mine timer hvor yoga praksisen føles som egen praksis, og ikke prestasjon. Forsøker alltid å se alle og tilpasser timen og øvelsene slik at alle opplever mestring.

Mer om meg og min utdanning kan du lese her.

Jeg håper at du unner deg denne turen og blir med oss på en uforglemmelig opplevelse!

Tanja

 

           Hva andre sier om mine yogaretreats:

«Fantastiske dager i Kroatia med påfyll til kropp og sjel! Villaen har alt man trenger, og det er deilig avslappende å vite at disse dagene bare skal brukes til å slappe av og lade opp batteriene. Maten er nydelig, og atmosfæren er god. Yoga på takterrassen er noe helt spesielt. Jeg har fått flere nye bekjentskaper og mange gode minner, og anbefaler alle som trenger litt påfyll å bli med på yoga retreat.»

Bente, Hamar

«Min opplevelse av yogaretreat i Kroatia er: Bra gjennomførte yogatimer med fantastisk inspirerende og dedikert instruktør. Fine omgivelser, nydelig vegetarmat, rolige og avslappende dager i hyggelig selskap. Jeg fikk masse energi – og det gjorde en forskjell!»

Jorun, Gjøvik
«Tusen takk for sist og en helt fantastisk tur. Det ga så mye påfyll på alle plan. Så behagelig og morsom tur samtid å være med på. Du gjorde virkelig alt du kunne for at vi skulle få en god opplevelse.
Jeg har praktisert flere av tingene som du lærte bort og ser virkelig nyttet og gleden av dette. Imorgen starter jeg med et nybegynner kurs her i Asker. Dette var virkelig en døråpner.»
Kaia, Askim

JA TAKK, MELD MEG PÅ:

   

  Tittel

  Go to Top