Laster Arrangementer

Velkommen til en spennende og innholdsrik urban yogaretreat til Beograd

Ønsker du å kickstarte våren med deilige vår temperaturer og besøke en annerledes og spennende storby? Gjøre yoga daglig med andre likesinnede yogier? Eller kanskje spise deilig lunsj på fortauskafeen etterfulgt med guided tur i byen? Besøke en av Serbias fremste vingårder, smake på vin og avslutte dagen i en av byens kule restauranter? Besøke spa, få massasje og shoppe litt? Hvis du tenker ja,ja,ja så håper jeg du ikke lar meg vente på din mail:)

Jeg har selv bodd i Beograd og kan garantere at du kommer til å være positivt overrasket over serbiske hovedstaden. Jeg kommer til å gi deg masse tips, bli med på noen av turene, lede deg gjennom yogatimene og gjøre alt for at du skal føle at dette er den beste investeringen du har gjort for deg selv på lenge.

Beograd urban yogaretreat

Beograd er en pulserende storby med ca 1,5 mill innbyggere, den er kul og er kjent for sitt uteliv. Beograd byr på mange kreative miljøer og en gjestfri atmosfære. Byen er fargerik, med en rik historie og med mange kontraster. Enkelte deler av byen kan se ganske slitt ut, men bak de nedslitte murbygningene finnes det ofte en hipp bar eller en kul konseptbutikk.

Beograd urban yogaretreat

Kalemegdan fortet

Byen bugner også av butikker, kjøpesentre, restauranter, kaffebarer, mangfoldige spa og hudpleiesalonger, og mye, mye mer.

I følge Forex Banks storbyindeks er Beograd en av verdens billigste storbyer å feriere i.

En lunsj koster mellom 50-100kr, og en middag koster mellom 100-200kr.

Beograd urban yogaretreat

Hvor elvene møtes

Turene mine inneholder en fin miks av de som reiser alene og de som reiser sammen.Flere har meldt seg på tur alene og delt rom med en de ikke kjente fra før.

Ut på tur aldri sur stemmer godt for deltakere på mine turer. De får nye bekjentskap, snakker med andre likesinnede, gjør yoga sammen, smiler og ler. Så om du ønsker å reise alene eller ta med en venn, venninne, partner er du velkommen uansett valget.

Yogatimene er ikke obligatoriske. Og om du er ny til yoga går det helt fint, siden nivået tilpasses gruppa.

Hvis du tenker at dette er noe du ønsker å utforske mer av kan jeg forsikre deg at denne urbane yogaturen vil gi deg mye for pengene.

Beograd urban yogaretreat

Gågata

Praktisk informasjon

Avreise: onsdag 29.april 2020

Ankomst Oslo: mandag 4.mai 2020

Vi organiserer transport fra og til flyplassen i Beograd på ankomst- og avreisedagen. Ankomstdagen passer dette med morgenavgangene fra Oslo og med ettermiddagsfly avreisedagen.

Det er behagelige temperaturer på dagen (15-25 grader) på denne tiden av året. Om morgenen og kvelden kan det være litt kjølig, så ta med en genser eller sjal. Gode gåsko er å anbefale når du skal utforske byen.

Ta med behagelig yogaklær, samt fleecepledd og yogamatte (reisematte og/eller yogahåndkle).

Du får 5 netter og 6 dager på kjøpet og trenger å ta bare 3 dager fri fra jobben.

Vi bor på et 4 stjerners hotell midt i sentrum med gåavstand til mange severdigheter som byens berømte gågate, det bohemske kvartalet Skadarlija og fortet Kalemengdan med fantastisk utsikt over byen og elvene Sava og Dunau.

Urban yoga retreat Beograd

Elva Sava om natta.

 

Turen inkluderer:

 • 5 netter på 4 stjerner hotell i sentrum (velg mellom twinrom for to personer eller enkelt rom for en person med stor 180*200 dobbel seng)
 • Frokost
 • Lunsj ankomstdagen
 • Transport fra/til flyplassen
 • Turistskatt 5 døgn
 • Daglig 1,5 time vinyasa/hatha yoga og meditasjon
 • Utflukt til vingård med vinsmaking og mat. Halvdagsutflukt.
 • Guidet sykkeltur/gåtur eller båttur i byen
 • Egentid for å utforske byen, eller bare slappe av
 • Nye bekjentskap
 • To felles middager (for eksempel: jazzbar, tradisjonell restaurant eller en av mange kule restauranter). Mer info kommer etter påmelding. Egen kostnad
 • Masse tips om hvor og hvordan du kan bruke din egentid i byen.
 • Kveldsmeditasjon/rolig yoga etter avtale. Mer info etter påmeldingen

Felles lunsjer kan organiseres etter ønske fra deltakere. Egen kostnad

 

Ikke inkludert:

 • Flytur
 • Lunsj (bortsett fra ankomstdagen)
 • Middag

Jeg har valgt å holde lunsj og middag utenfor den totale prisen på grunn av at det er utrolig mange gode steder å spise på i byen og det ville vært dumt å binde seg til hotellets mat.  Jeg ønsker heller ikke å binde din egentid og friheten med faste måltidstidspunkter. I en storby går det fort flere timer når en kommer seg ut og begynner med sightseeing.

Som nevnt over i teksten er maten og drikke rimelig i Beograd og denne kostnaden er noe du ikke kommer til å tenke over mens du er i byen.

Mer informasjon om programmet dag for dag kommer etter påmelding.

Urban yogaretreat Beograd

Dobbeltrom/twinrom

Urban yogaretreat Beograd

Enkeltrom med 180*200 seng

Din investering:

Enkeltrom kr. 6490,-

Dobbeltrom (pr.person) kr. 4990,- 

 

Betingelser for påmelding og avbestilling

Betalingen kan om ønskelig deles opp.

Depositum kr. 2000,- betales ved påmelding og refunderes ikke.

Det er begrenset antall plasser, maks 15 stk.

Minimum antall deltakere for at turen avholdes: 6 stk

Ved avbestilling inntil 3 måneder (innen 29.01.2020) før avreise tilbakebetales hele beløpet bortsett fra depositum kr. 2000,-.

Ved avbestilling 3-2  måneder (innen 29.02.2020) før avreise tilbakebetales 50 % av deltageravgiften bortsett fra depositum kr.2000,-.

Ingen tilbakebetaling ved avbestilling mindre enn 1,5  måneder (innen 15.03.2020) før avreise.

Siste innbetaling innen 1.april 2020.

Alle deltakere får tilsendt faktura med nødvendig informasjon om betaling.

Vi er ikke tilknyttet noe reisegarantifond, og er heller ikke reiseselskap.

Husk reiseforsikring.

 

Litt om turarrangør og yogainstruktør

 

Tanja Evensen

 Jeg har praktisert yoga i mange år, og undervist de siste 5 år. Jeg underviser hatha og vinyasa yoga, yoga nidra og meditasjon.

Min yogautdanning inneholder YTT200 fra Transformational Hatha yoga Hellas. Dette kurset ble fulgt med flere workshoper og kurs med anerkjente yogalærere. For tiden er jeg i gang med videre utdanning YTT500 med fordypning innen anatomi og biomekanikk. Mer om meg og min utdanning kan du lese her.

Jeg er opptatt av å skape et inkluderende miljø i mine timer hvor yoga praksisen føles som egen praksis, og ikke prestasjon. Forsøker alltid å se alle og tilpasser timen og øvelsene slik at alle opplever mestring.

Beograd kjenner jeg veldig godt og det lokale språket er mitt morsmål. Det er en liten trygghet for deg på turen.

Jeg håper at du unner deg denne turen og blir med oss på en uforglemmelig opplevelse!

Tanja

 

Hva andre sier om mine yogaretreats:

Jeg har vært så heldig å hatt Tatjana som yogainstruktør i flere år. Det har vært fantastisk flotte turer til Kroatia og gode yogatimer etter stressende jobbhverdqger. Det beste med å være på yogaretreaten var yogaøkter, kjenne at det gjør godt for kropp og sjel. Bli mykere i kroppen. Føle på roen og senke skuldrene, være borte fra stress og mas, forventninger fra andre. Bare ha meg selv å tenke på. Jeg har blitt rørt til tårer over hvor heldig jeg har vært som har fått være med på dette.Veldig bra opplegg. Avslappende, energigivende, mange gode yogaøkter og gode samtaler.

Tatjana veileder på sin rolige, harmoniske og dyktige måte. Jeg har blitt veldig glad i å praktisere yoga og kjenner det reduserer stress, bygger styrke, smidighet og gir ro. Yoga med Tatjana anbefales.

Aud, Moelv

 

Tusen takk for sist og en helt fantastisk tur. Det ga så mye påfyll på alle plan. Så behagelig og morsom tur samtid å være med på. Du gjorde virkelig alt du kunne for at vi skulle få en god opplevelse. Jeg har praktisert flere av tingene som du lærte bort og ser virkelig nyttet og gleden av dette. Imorgen starter jeg med et nybegynner kurs her i Asker. Dette var virkelig en døråpner.

Kaia, Askim

 

Å gi meg selv en uke med yogaretreat på Brac i 2018 med Tanja som lærer og mentor er et av de beste valgene jeg har tatt. Det satte en ny kurs i livet mitt som beriket meg på så mange plan. Tanjas seriøse tilnærming og ro som lærer, blandet med hennes varme, glede og nærhet som menneske er for meg ideell. Stedet ligger så vakkert til, øya Brac byr på så mye og Kroatia i seg selv har jeg falt for pladask. Fasilitetene er upåklagelige. Derfor er det ikke underlig at jeg gjorde alt som sto i min makt for å kunne delta i år igjen. Vissheten om at jeg skal tilbake og oppleve dette nå i september har lyst som en liten edelsten på bunnen av klart vann i dypet og motivert meg hele året igjennom. Måtte det gjenta seg alle år framover.

Nina Maria, Espa

PÅMELDING:

  Tittel

  Gå til toppen