Dynamisk yoga for styrke og smidighet

På mandager nå i høst vil du kunne unne deg en deilig og frigjørende time med dynamisk vinyasa yoga.

Vinyasa yoga er en dynamisk praksis som kobler bevisst pust med bevegelse. Vi skal i dette kurset rette fokuset mot styrke og smidighet. Vi skal gjennom vinyasa sekvenser styrke og bidra til bedre bevegelighet, åpenhet og frihet i kroppen. Lekenhet, oppmerksomt nærvær og pust blander seg inni hverandre gjennom timene. Timene begynner alltid med en kort meditasjon og avsluttes med pusteøvelser, shavasana og ro.

Varighet: 6 uker på mandager

Mandager kl. 18.30. (første time 28.august)

Oppstart: uke 35

Sted: Falck helse yogalokaler, Storhamargt.32, Hamar

30% avslag på kurs nr.2 i samme kursperiode. Ta kontakt for rabattkoden.

Privattimer

Rolig yoga, pust og avspenning

Dette er kurset for deg som ønsker en rolig yogapraksis med vekt på oppmerksomhet, pust og hvile. Vi gjør øvelser som «smører» leddene og åpner og tøyer stive og stramme områder i kroppen. Samtidig bidrar øvelsene til økt ro og mer overskudd. Timen er inspirert av og inneholder øvelser fra Hatha yoga, Yin yoga og ulike pusteteknikker.

Øvelsene forklares grundig og det gis også tilpasninger og alternativer. Hver time avsluttes med en dyp avspenning. Pusten har en sentral plass  og vi gjør  pusteøvelser som du kan bruke ellers i hverdagen din for å redusere stress eller uro. Du er velkommen uansett om du er ny til yoga eller har praktisert yoga en stund.

Sted: Falck helse yogalokaler, Storhamargt.32, Hamar

Varighet: 6 ganger/timer

Oppstart: uke 35

Onsdager kl. 18.30. (første time 30.august)

30% avslag på kurs nr.2 i samme kursperiode. Ta kontakt for rabattkoden.

Tanja Evensen yoga

Oppfriskningskurs og nybegynnere (kommer senere)

Bli med Tanja på dette 4-ukers kurset i grunnleggende forklart yoga.

Kurset passer for alle som ønsker å lære seg grunnleggende innen yoga, inkludert enkle meditasjons og pusteteknikker. Kurset passer fint for både de som ikke har vært på yoga før, men også for de som ønsker å lære riktig teknikk. Kurset har begrenset med plasser da det er viktig at hver enkelt deltaker for nødvendig oppfølging og oppmerksomhet😊. Så book din plass allerede i dag for å sikre deg plass på kurset.

Varighet: 4 uker
Når: tirsdager 18.30-19:45
Oppstart: info kommer

Sted: Aktimed helse yogalokaler, Storhamargt.32, Hamar

30% avslag på kurs nr.2 i samme kursperiode. Ta kontakt for rabattkoden.