Tanja Evensen yoga

Kjernemuskulatur i fokus med dynamisk Vinyasa yoga

Dette kurset er laget med tanke på holdning, balanse og stabilitet hvor kjernemuskulaturen er i fokuset.

Vi skal ved hjelp av yogaøvelser og flyt sekvenser fokusere på å styrke og utfordre vårt senter. Alle bevegelser som kommer fra over og underkroppen, samt tyngdekraften blir absorbert og balansert i kjernen. Derfor er sterk kjernemuskulatur avgjørende når det gjelder god holdning, balanse og ryggradsstabilitet.

Kurset baserer seg på Vinyasa yoga som er en dynamisk praksis som kobler bevisst pust med bevegelse.

Vi leker med forskjellige og noe mer utfordrende stillinger for å kjenne på mestring.

Timen begynner med kort meditasjon og avsluttes med avspenning.

Varighet: 8 uker (en time pr.uke) Oppstart: uke 42 tom uke 49 (mandager 18.30)

Meld meg på
Tanja Evensen yoga

Rolig yoga og avspenning i høstsesongen

Tema for dette yogakurset er høsten. Høsten er tiden for innhøsting av vårt innsats og arbeid gjort, men også tiden for introspeksjon, frigjøring og overgivelse. Dette yogakurset gir deg lov til å gire ned.

Kurset har som mål til å hjelpe deg å stoppe opp og roe ned uten dårlig samvittighet. Timene er fulle av lange strekk, stillinger som vil hjelpe deg med å jorde deg og rolige bevegelser i takt med pusten. Du vil bli introdusert for en enkel ansiktsmassasje underveis i kurset, som du vil utføre selv.

Kurset baserer seg på Hatha og Yin yoga. Hatha yoga er fysisk og ofte kalt for Klassisk yoga. Yin yoga er rolig og myk praksis der vi er i stillingene over tid. Vi bruker pusteøvelser for å roe ned og stilne sinnet, og meditasjon for å utvide og styrke vår bevissthet. Fin for deg som er ny til yoga, eller deg som ønsker å gire ned, strekke på kroppen og puste godt!

Varighet: 8 uker (en time i uka) Oppstart: Uke 42 tom uke 49 (onsdager kl.18.30)

Meld meg på
Tanja Evensen yoga

Stressreduserende yoga for nakke og skuldre

KURSET KOMMER TILBAKE I 2022.

Vi vil rette fokuset på skånsom strekk og styrking av nakke og skuldrene, redusere stress og skape større bevegelsesfrihet i denne delen av kroppen. Timene vil dekke bredt spekter av øvelser med blant annet skulder åpnere, sittende vridninger og stående stillinger.

Kurset baserer seg på Hatha yoga, ofte kalt Klassisk yoga.

På dette kurset vil du få nøye gjennomgang av yoga stillingene og flyt sekvensene som vi skal bruke. Derfor egner dette kurset seg både for nybegynnere og viderekomne som sliter med stress og spenninger i nakke og skuldre. Alle timer vil begynne med en enkel meditasjon og avsluttes med deilig avspenning.

Kurset holdes i yogalokale med all nødvendig utstyr og det er begrenset med plasser.

Meld meg på