Hva andre sier

Jeg har fulgt Tanjas yogatimer på vakre Søndre Elton. Yogatimene var varierte og dynamiske, og hun viste ofte øvelsene for ulike ferdighetsnivå slik at alle fikk utfordring. Tanja tok seg god tid til både oppvarming og avspenning. Yogatimene til Tanja preges av ro, varme og profesjonalitet, og jeg melder meg gjerne på nye kurs.

Mari, Hamar

Jeg har gått hos Tanja på Hatha og Vinyasa yoga. Hun er et fantastisk menneske og yogainstruktør som gir mye av seg selv på timene. Hun har en ro og tilstedeværelse som smitter. Jeg anbefaler absolutt yogatimer hos Tanja.

Line, Stange

Yoga gir meg et pusterom i hverdagen, og hver yogatime gjør godt for kropp og sjel. Tatjana utstråler trygghet og skaper god og rolig stemning i timene. Hun ser hver enkelt og gir gode og tydelige instruksjoner. Null press og prestasjonskrav!

Bente, Hamar

Tanja er flink fordi hun veileder godt i timen, hun er trygg på seg selv når hun underviser, og har en ro som smitter over til meg som deltaker. Stå på!

Annick, Moelv

Tanja er en kjempeflink yogalærer!

Unni, Stange

Super dyktig og flink til å gi personlig veiledning. Anbefales på det sterkeste 😀😘

Cathrine, Ridabu

Tanja har veldig gode og fine yoga timer, og du føler deg velkommen om du er ny eller erfaren innen yoga! Anbefales 🙏

Hanne, Ottestad

Jeg synes at det er så godt mentalt og fysisk å delta i timene dine: Energien er alltid så mye bedre etter timene.

Stine, Ottestad

Takk for god yogatime🙏Godt å få strekt stive hofter, legger, hamstring mm. Og ikke minst god avslappende shavasana tilslutt. Synd timen går så fort. Flinke deg😘

Aud Torill, Moelv

Jeg har fulgt Tanja’s yoga timer i sal og online. Tanja har en tilstedeværelse som virker samlende. Ved sin rolige og uanstrengte måte å lede på skaper hun trygge og romslige rammer for timene. Hun er grundig ved introduksjon av øvelser, viser tilpasninger og kommuniserer slik at øvelsene er enkle å forstå. Det er en glede å delta i timene hennes.

Siv, Ottestad

Fantastiske dager i Kroatia med påfyll til kropp og sjel! Villaen har alt man trenger, og det er deilig avslappende å vite at disse dagene bare skal brukes til å slappe av og lade opp batteriene. Maten er nydelig, og atmosfæren er god. Yoga på takterrassen er noe helt spesielt. Jeg har fått flere nye bekjentskaper og mange gode minner, og anbefaler alle som trenger litt påfyll å bli med på yoga retreat.

Bente, Hamar
Å gi meg selv en uke med yogaretreat på Brac i 2018 med Tanja som lærer og mentor er et av de beste valgene jeg har tatt. Det satte en ny kurs i livet mitt som beriket meg på så mange plan. Tanjas seriøse tilnærming og ro som lærer, blandet med hennes varme, glede og nærhet som menneske er for meg ideell. Stedet ligger så vakkert til, øya Brac byr på så mye og Kroatia i seg selv har jeg falt for pladask. Fasilitetene er upåklagelige.
Derfor er det ikke underlig at jeg gjorde alt som sto i min makt for å kunne delta i år igjen. Vissheten om at jeg skal tilbake og oppleve dette nå i september har lyst som en liten edelsten på bunnen av klart vann i dypet og motivert meg hele året igjennom. Måtte det gjenta seg alle år framover.
I takknemlighet,
Nina Maria
Nina Maria, Espa

Jeg har vært så heldig å hatt Tatjana som yogainstruktør i flere år. Det har vært fantastisk flotte turer til Kroatia og gode yogatimer etter stressende jobbhverdqger. Det beste med å være på yogaretreaten var yogaøkter, kjenne at det gjør godt for kropp og sjel. Bli mykere i kroppen. Føle på roen og senke skuldrene, være borte fra stress og mas, forventninger fra andre. Bare ha meg selv å tenke på. Jeg har blitt rørt til tårer over hvor heldig jeg har vært som har fått være med på dette.Veldig bra opplegg. Avslappende, energigivende, mange gode yogaøkter og gode samtaler.

Tatjana veileder på sin rolige, harmoniske og dyktige måte. Jeg har blitt veldig glad i å praktisere yoga og kjenner det reduserer stress, bygger styrke, smidighet og gir ro. Yoga med Tatjana anbefales. Hilsen fra Aud

Aud, Moelv

Min opplevelse av yogaretreat i Kroatia er: Bra gjennomførte yogatimer med fantastisk inspirerende og dedikert instruktør. Fine omgivelser, nydelig vegetarmat, rolige og avslappende dager i hyggelig selskap. Jeg fikk masse energi – og det gjorde en forskjell!

Jorun, Gjøvik

Det beste med yogaretreaten på Brac er den komplette pakken: stedet, beliggenhet, maten, massasjen. Konseptet, med variasjon av alenetid, samvær med andre, møte nye folk. Og yoga 2x dagen så klart. Det at jeg kommer igjen, er i hovedsak deg som person og din yoga, du som instruktør. Det passer meg veldig godt.

Det som er avgjørende for meg, er den roen jeg sitter igjen med ved slutten av uka. Tror det er pakken som avgjør dette og menneskene som deltar, det har vært en fin gjeng med forskjellige personer begge gangene.

Det som jeg likte spesielt denne ganger, følte at det var læring i yogaen. 2 økter med yoga, som var forskjellige.

Hege, Jessheim
Tusen takk for sist og en helt fantastisk tur. Det ga så mye påfyll på alle plan. Så behagelig og morsom tur samtid å være med på. Du gjorde virkelig alt du kunne for at vi skulle få en god opplevelse.
Jeg har praktisert flere av tingene som du lærte bort og ser virkelig nyttet og gleden av dette. Imorgen starter jeg med et nybegynner kurs her i Asker. Dette var virkelig en døråpner.
Kaia, Askim