REIS MED MEG I NORGE OG UTLANDET

Unike Yogaretreats med Tanja Evensen Yoga

Jeg gjør mitt beste når jeg jakter på nye steder for min neste yogaretreat. Dette for at du skal få en uforglemmelig opplevelse.

En god kombinasjon av nøye utvalgte steder for retreat, skreddersydd yogaprogram med transformerende yogapraksis, deilig og nærende mat, hvile og avslapning, utflukter og bekjentskap som varer. Dette er en opplevelse du ikke kommer til å glemme.

Jeg planlegger alle detaljer. Alt du trenger å gjøre er å bli med og nyte!

FULLT! OM DU ØNSKER Å STÅ PÅ VENTELISTE SEND MEG MAIL PÅ: yoga@tanjaevensen.com   Vi returnerer tilbake på dette fantastiske stedet for 6.gang og gjentar denne suksessfulle retreaten! I 2024 [...]

For ikke så lenge siden reiste mannen min og jeg til Marokko til det lille boutique hotellet drevet av engelskmannen Paul. Jeg måtte besøke stedet for å forsikre meg at [...]

Hva sier deltakere om reisene…

Tusen takk for sist, jeg tenker ofte på, og forteller til andre, hvor fantastisk opphold jeg hadde på din yogaretreat på Finnskogtoppen . Jeg nøt hvert sekund! Dro hjem litt trist for å reise, men med masse energi og en supergod følelse! Skulle gjerne hatt det om igjen!!!
Gleder meg til neste arrangement jeg kan være med på. Bare synd jeg ikke bor litt nærmere Hamar da hadde jeg gått fast på dine timer og kunne vært med på andre dagsarrangement.
Hanne, Oslo

Jeg har vært så heldig å hatt Tatjana som yogainstruktør i flere år. Det har vært fantastisk flotte turer til Kroatia og gode yogatimer etter stressende jobbhverdqger. Det beste med å være på yogaretreaten var yogaøkter, kjenne at det gjør godt for kropp og sjel. Bli mykere i kroppen. Føle på roen og senke skuldrene, være borte fra stress og mas, forventninger fra andre. Bare ha meg selv å tenke på. Jeg har blitt rørt til tårer over hvor heldig jeg har vært som har fått være med på dette.Veldig bra opplegg. Avslappende, energigivende, mange gode yogaøkter og gode samtaler.

Aud, Moelv

Det beste med yogaretreaten på Brac er den komplette pakken: stedet, beliggenhet, maten, massasjen. Konseptet, med variasjon av alenetid, samvær med andre, møte nye folk. Og yoga 2x dagen så klart. Det at jeg kommer igjen, er i hovedsak deg som person og din yoga, du som instruktør. Det passer meg veldig godt.

Det som er avgjørende for meg, er den roen jeg sitter igjen med ved slutten av uka. Tror det er pakken som avgjør dette og menneskene som deltar, det har vært en fin gjeng med forskjellige personer begge gangene.

Det som jeg likte spesielt denne ganger, følte at det var læring i yogaen. 2 økter med yoga, som var forskjellige.

Hege, Jessheim

Fantastiske dager i Kroatia med påfyll til kropp og sjel! Villaen har alt man trenger, og det er deilig avslappende å vite at disse dagene bare skal brukes til å slappe av og lade opp batteriene. Maten er nydelig, og atmosfæren er god. Yoga på takterrassen er noe helt spesielt.

Bente, Hamar
Å gi meg selv en uke med yogaretreat på Brac i 2018 med Tanja som lærer og mentor er et av de beste valgene jeg har tatt. Det satte en ny kurs i livet mitt som beriket meg på så mange plan. Tanjas seriøse tilnærming og ro som lærer, blandet med hennes varme, glede og nærhet som menneske er for meg ideell. Stedet ligger så vakkert til, øya Brac byr på så mye og Kroatia i seg selv har jeg falt for pladask. Fasilitetene er upåklagelige.
Derfor er det ikke underlig at jeg gjorde alt som sto i min makt for å kunne delta i år igjen. Vissheten om at jeg skal tilbake og oppleve dette nå i september har lyst som en liten edelsten på bunnen av klart vann i dypet og motivert meg hele året igjennom. Måtte det gjenta seg alle år framover.
Nina Maria, Espa