Privat yogatime på Hamar og online på Zoom

En privat yogatime kan være veldig effektiv når du ønsker å oppnå dine spesifikke mål. Denne timen vil være skreddersydd for deg, din kropp, dine behov eller utfordringer. Yoga er ingen universell og lik praksis for alle da vi er unike individer.

I private timer kombinerer jeg ulike yogaretninger og metoder som jeg har lært over årene og tilpasser de til dine behov.

Ofte stilte spørsmål

Er privat time riktig for meg?

Privat time er for deg som ønsker individuell time tilpasset dine behov og ønsker, for deg som ikke føler deg komfortabel med yogatimer i gruppe, for deg som ønsker å praktisere yoga i trygge omgivelser eller deg som har fysiske utfordringer. Det er ikke nødvendig med yogaerfaring, du kan være helt ny til yoga.

Hva er fordelen med å bestille timepakke?

Jeg tilbyr en gratis prøvetime når du kjøper en pakke, sånn at vi kan bli kjent med hverandre. Du kan velge mellom 4, 6 og 10 timers pakke. Denne ukentlige timen er tiden du investerer i deg selv. En verdifull «time-out» fra det daglige livet med plikter og «to-do» lister. En time hvor du kan konsentrere deg om din kropp, dine ønsker og dine behov.

I tillegg til de andre fordelene gir timepakke oss muligheten til å  jobbe sammen over litt lengre tid, noe som gir deg større progresjon og utvikling. Alle vi har et mål i sikte når vi starter på en ny reise og derfor er timepakke en fin mulighet til å oppnå målet ditt.

Jeg er stiv i kroppen – er yoga riktig for meg?

Absolutt! Yoga handler ikke om å være bøyelig og tøyelig og det handler heller ikke om perfekte positurer. Selv om økt fleksibilitet og styrke er en flott bivirkning av yoga, forblir fokuset på den indre utviklingen, det sunne forholdet til deg selv, sinnet og kroppen din.

Priser

Privattime: kr 950,- varighet 60 min.

Privattime pakke 1 (spar 300kr): 4 timer (60 min x 4): 3.500kr,-

Privattime pakke 2 (spar 600kr): 6 timer (60 min x 6): 5.100kr,-

Privattime pakke 3 (spar 1000kr) : 10 timer (60 min x 12): 8.500 kr,-

Faktura sendes om ønskelig.

Privattimepakker kan delbetales. (ta kontakt om du trenger avtale).

Timeprisene er inkluderer nødvendig utstyr og leie av rom.

Avbestilling må skje minimum 24t før timestart. Senere avbestilling enn 24t før timestart faktureres med 50%.

Pakker med timer har en varighet på tre måneder og bør benyttes ila av denne perioden regnet fra kjøpsdato.

ANSVAR FOR EGEN PRAKSIS

Tanja Evensen Yoga tilbyr forsvarlig yogaundervisning med deltakerens helse i fokus.

Hver enkelt deltaker har selv ansvar for å utøve yoga på en slik måte at egen helse og kropp ivaretas. Det er viktig at deltakeren informerer om skader og helsetilstander som det skal tas særlig hensyn til.

Ved påmelding bekrefter deltakeren å følge disse retningslinjene.

Hva sier andre:

Tanja har en tilstedeværelse som virker samlende. Ved sin rolige og uanstrengte måte å lede på skaper hun trygge og romslige rammer for timene. Hun er grundig ved introduksjon av øvelser, viser tilpasninger og kommuniserer slik at øvelsene er enkle å forstå. Det er en glede å delta i timene hennes.

Siv, pedagog barnehage

Yogatimene var varierte og dynamiske. Tanja tok seg god tid til både oppvarming og avspenning og hun viste ofte øvelsene for ulike ferdighetsnivå. Yogatimene til Tanja preges av ro, varme og profesjonalitet.

Mari, lærer

Syns at det er en fin variasjon på både øvelsene og innholdet i timene. Er veldig fornøyd. Takk!

Reidun, pensjonist
Tanja Evensen yoga

Kom i gang med din yogareise

Jeg vil støtte deg på din yogareise uavhengig om du er helt ny til yoga eller erfaren yogi. Jeg vil hjelpe deg å finne tilbake til visdommen som ligger i kroppen din, finne tilbake til enkelheten og kjærligheten. La meg støtte og veilede deg på din reise.