Private yogatimer på Hamar

En privat yogatime kan være veldig effektiv når du ønsker å oppnå dine spesifikke mål. Denne timen vil være skreddersydd for deg, din kropp, dine behov eller utfordringer. Yoga er ingen universell og lik praksis for alle da vi er unike individer.

I private timer kombinerer jeg ulike yogaretninger og metoder som jeg har lært over årene og tilpasser de til dine behov.

Ofte stilte spørsmål

Er privat time riktig for meg?

Privat time er for deg som ønsker individuell time tilpasset dine behov og ønsker, for deg som ikke føler deg komfortabel med yogatimer i gruppe, for deg som ønsker å praktisere yoga i trygge omgivelser eller deg som har fysiske utfordringer. Det er ikke nødvendig med yogaerfaring, du kan være helt ny til yoga.

Hva er fordelen med å bestille timepakke?

Jeg tilbyr en gratis prøvetime når du kjøper en pakke, sånn at vi kan bli kjent med hverandre. Du kan velge mellom 4-12 timers pakke. Denne ukentlige timen er tiden du investerer i deg selv. En verdifull «time-out» fra det daglige livet med plikter og «to-do» lister. En time hvor du kan konsentrere deg om din kropp, dine ønsker og dine behov.

Jeg er stiv i kroppen – er yoga riktig for meg?

Absolutt! Yoga handler ikke om å være bøyelig og tøyelig og det handler heller ikke om perfekte positurer. Selv om økt fleksibilitet og styrke er en flott bivirkning av yoga, forblir fokuset på den indre utviklingen, det sunne forholdet til deg selv, sinnet og kroppen din.

Priser

Privattime: kr 750,- varighet 60 min.

Privattime pakke 1 (spar 400kr): 4 timer (60 min x 4): 2.600kr,-

Privattime pakke 2 (spar 600kr): 6 timer (60 min x 6): 3.900kr,-

Privattime pakke 3 (spar 1200kr) : 12 timer (60 min x 12): 7.800 kr,-

Faktura kan sendes ved behov.

Privattimepakker kan delbetales. Kurs kan delbetales (ta kontakt om du trenger avtale).

Hva sier andre:

Tanja har en tilstedeværelse som virker samlende. Ved sin rolige og uanstrengte måte å lede på skaper hun trygge og romslige rammer for timene. Hun er grundig ved introduksjon av øvelser, viser tilpasninger og kommuniserer slik at øvelsene er enkle å forstå. Det er en glede å delta i timene hennes.

Siv, pedagog barnehage

Yogatimene var varierte og dynamiske. Tanja tok seg god tid til både oppvarming og avspenning og hun viste ofte øvelsene for ulike ferdighetsnivå. Yogatimene til Tanja preges av ro, varme og profesjonalitet.

Mari, lærer

Syns at det er en fin variasjon på både øvelsene og innholdet i timene. Er veldig fornøyd. Takk!

Reidun, pensjonist
Tanja Evensen yoga

Kom i gang med din yogareise

Jeg vil støtte deg på din yogareise uavhengig om du er helt ny til yoga eller erfaren yogi. Jeg vil hjelpe deg å finne tilbake til visdommen som ligger i kroppen din, finne tilbake til enkelheten og kjærligheten. La meg støtte og veilede deg på din reise.

Ta kontakt