Ønsker du også å komme i gang med dagen på en god måte ?

Jeg har laget en fin og akkurat passe lang video med morgenyoga som vil sette tonen for resten av dagen din!

Begynn med en kort meditasjon, beveg deg gjennom stillingene i takt med pusten og si farvel til morgenstresset.

Tanja Evensen yoga

  «Å starte dagen med behagelig yoga med Tanja er helt fantastisk!»

  Hege, Hamar

  Tanja Evensen yoga

  Er du en av dem som hopper rett ut av sengen og skynder deg ut døren med stiv kropp mens du hiver etter pusten? Eller er du en som pleier å starte dagen litt før alle andre i huset og ha god tid på morgenen? Uansett din morgenrutine, ønsker jeg at du skal fra nå av forsøke å prioritere deg selv med en god start på dagen. Derfor har jeg laget en morgenyoga video som du får fra meg til evig bruk!

  Morgenyoga behøver ikke å være to timer lang økt. Det kan godt bestå av øvelser som er skånsomme og behagelige for hele kroppen, øvelser som får kroppen i gang på en god måte. En god start på dagen setter tonen på resten av dagen din og hjelper deg å møte utfordringer med rolig pust og balansert sinn.

  Hei!

  Jeg heter Tanja og jeg vet godt hvor tungt det kan være å komme i gang på morgenen. Spesielt hvis du liker å sove lenge som meg! Men jeg har en liten hemmelighet som jeg ønsker å dele med deg! Jeg laget en morgenyoga video for å hjelpe deg å få en deilig start på dagen, hver dag, hver morgen!

  Jeg har praktisert og undervist yoga i mange år. Jeg har masse erfaring og utdanning innen yoga og meditasjon, samt mange tips som kan hjelpe deg på din yogareise. Håper at du også blir med meg og mange andre på vår lille yogareise.

  Tanja Evensen

  Legg igjen din epost og få morgenyoga med en gang!

  Bruk den når du vil og så ofte du vil!